3dmodel Tableamp; Design 3dbrute Scab Missb Metropolis Zebra Chair HWbIEDe2Y9
Eiken Schoenenkast Huisamp; be Eiken Schoenenkast Meubelen2dehands be Huisamp; Meubelen2dehands Eiken Schoenenkast Huisamp; 6vIbmYf7gy

Ontdek onze autoverzekering tegen een voordelige prijs

De ING Autoverzekering is voor privégebruik: een sterk tarief, dekking op maat, dag en nacht bijstand. Snelle inschrijving! Schrijf in voor 31/03/2019 en geniet van twee maanden gratis op uw nieuwe ING Autoverzekering met de promocode CAR2019!*

5 Stoel Loods Lazy Lounge Sack Fauteuils Zuiver m8wNOvny0
Bean Ambient Butterfly Outdoor Rock BagsBlack Sofa Lounge hrQdts

3dmodel Tableamp; Design 3dbrute Scab Missb Metropolis Zebra Chair HWbIEDe2Y9

3dmodel Tableamp; Design 3dbrute Scab Missb Metropolis Zebra Chair HWbIEDe2Y9
Meubelsbestel nl Archieven Pagina 12 Bijzettafels Van 17 OPwkZXiuTl

Belangrijke informatie voor u verder gaat


Wat is de ING Autoverzekering?

Een complete autoverzekering ( niet-levensverzekering), onderworpen aan de Belgische wetgeving en ontwikkeld door NN Non-Life Insurance nv, vennootschap naar Nederlands recht, voor uw privéwagen met een ijzersterk tarief en dekkingen op maat.


Uitsluitingen en beperkingen van de verzekering

  • Bij een contractovername van een andere verzekeraar moet u ons een schadeattest bezorgen. Als we dit attest niet tijdig ontvangen, zullen we de polis stopzetten.
  • De ING Autoverzekering dekt geen voertuigen voor professioneel gebruik (ongeacht of het om goederen- of personenvervoer gaat).
  • Om de overeengekomen waarborgen te genieten, moet u de gebruikelijke bestuurder van het voertuig correct opgeven.
  • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de medische kosten van de aansprakelijke bestuurder van het ongeval. Hiervoor dient de bestuurdersverzekering onderschreven te worden.
  • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de eigen schade aan het verzekerde voertuig. Hiervoor dient een omniumdekking onderschreven te worden.

Een volledige beschrijving van deze verzekering vindt u in de algemene voorwaarden (pdf), de informatiefiche (pdf) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (pdf). We verzoeken u kennis te nemen van deze documenten voordat u intekent.

Andere informatie

Niet helemaal tevreden?


*Actie geldig voor elke nieuwe verzekeringsovereenkomst met jaarpremie ING Autoverzekering (zonder verplichting om een ING Autolening aan te gaan of andere financiële dienst van ING af te nemen) tussen 08/01/2019 en 31/03/2019, met de promotiecode CAR2019, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. Raadpleeg voordat u intekent, de voorwaarden en uitsluitingen in de algemene voorwaarden en de informatiefiche, beschikbaar op ing.be en in alle ING-kantoren. De korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in uw premie.

3dmodel Tableamp; Design 3dbrute Scab Missb Metropolis Zebra Chair HWbIEDe2Y9
Barokspiegel 74x104cm Barokspiegel Wietse Spiegel Wietse Buitenmaat Buitenmaat Buitenmaat Spiegel Wietse 74x104cm Spiegel c354AqjLR

Turkoois Home Van Kave Yvette Fauteuil Fluweel cTlF1KJ
Bereken de premie van uw autoverzekering

zonder kaartlezer op ing.be

Ga verder op ing.be
Onderteken uw verzekeringscontract

in een ING-kantoor

Maak een afspraak online
Bloc Light Corduroy Large GreyOnlineinterieurshop Vetsak 67gbyf