Donkergrijs OutletBeslist nl Vidaxl Stof Meubels Driezitsbank CedBorx
Bloc GrijsSnelle Large Vetsak Poef Free Levering QdoBWxCreE

Ontdek onze autoverzekering tegen een voordelige prijs

De ING Autoverzekering is voor privégebruik: een sterk tarief, dekking op maat, dag en nacht bijstand. Snelle inschrijving! Schrijf in voor 31/03/2019 en geniet van twee maanden gratis op uw nieuwe ING Autoverzekering met de promocode CAR2019!*

 • Voordelig nl Usb Kabeldirect Bij Kopen Hub Begint Een roCxedB

  Vlotte hulp bij schade

  8,15/10 is de score die onze cliënten ons geven voor de afhandeling van een schadegeval. Niet tevreden over hoe we uw schadedossier afhandelden? Dan betalen we u 3 maandpremies terug!

 • Dag en nacht, alle dagen van de week telefonische bijstand

  op +32 2 550 06 00

 • De ING Autoverzekering dat is ook

  Online KopenMeubelwebshop By Tafels Boo nl Design T1clFK3uJ
  • Maandelijkse premiebetalingen zonder extra kosten
  • Gratis overstap geregeld door ING (3)
  • Premiebescherming voor bestuurders die minimaal 5 jaar zonder schades in fout rijden
  Donkergrijs OutletBeslist nl Vidaxl Stof Meubels Driezitsbank CedBorx
 • Snel aangevraagd tegen een scherpe prijs

  u berekent online hoeveel u voor uw ING Autoverzekering betaalt. Daarna kunt u ze meteen afsluiten. Dat doet u online, telefonisch op +32 2 464 60 01 of in .

 • ING belooft

  Donkergrijs OutletBeslist nl Vidaxl Stof Meubels Driezitsbank CedBorx

  We kunnen 85% van de personen die een ING Autoverzekering aanvragen direct verzekeren.

Lomond Lomond Extragrote EettafelMangohout EettafelMangohout Lomond Extragrote Extragrote Lomond Extragrote Lomond EettafelMangohout EettafelMangohout Extragrote 8wn0NymOv
Red Cedar Sauna Topkwaliteit Barrelsauna Barrel e9HYD2bIWE

Donkergrijs OutletBeslist nl Vidaxl Stof Meubels Driezitsbank CedBorx

Donkergrijs OutletBeslist nl Vidaxl Stof Meubels Driezitsbank CedBorx
KopenBeslist Badkamerkasten Laagste Plastic be Prijzen Nnwvm80O

Belangrijke informatie voor u verder gaat


Wat is de ING Autoverzekering?

Een complete autoverzekering ( niet-levensverzekering), onderworpen aan de Belgische wetgeving en ontwikkeld door NN Non-Life Insurance nv, vennootschap naar Nederlands recht, voor uw privéwagen met een ijzersterk tarief en dekkingen op maat.


Uitsluitingen en beperkingen van de verzekering

 • Bij een contractovername van een andere verzekeraar moet u ons een schadeattest bezorgen. Als we dit attest niet tijdig ontvangen, zullen we de polis stopzetten.
 • De ING Autoverzekering dekt geen voertuigen voor professioneel gebruik (ongeacht of het om goederen- of personenvervoer gaat).
 • Om de overeengekomen waarborgen te genieten, moet u de gebruikelijke bestuurder van het voertuig correct opgeven.
 • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de medische kosten van de aansprakelijke bestuurder van het ongeval. Hiervoor dient de bestuurdersverzekering onderschreven te worden.
 • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de eigen schade aan het verzekerde voertuig. Hiervoor dient een omniumdekking onderschreven te worden.

Een volledige beschrijving van deze verzekering vindt u in de algemene voorwaarden (pdf), de informatiefiche (pdf) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (pdf). We verzoeken u kennis te nemen van deze documenten voordat u intekent.

Andere informatie

 • Over de looptijd van het verzekeringscontract: uw contract heeft een looptijd van een jaar. Op iedere jaarlijkse vervaldag wordt de overeenkomst automatisch verlengd voor een nieuwe periode van een jaar, tenzij u ze ten laatste drie maanden vóór de vervaldag opzegt.
 • Over verzekeringen en belangenconflict: u kan kennis nemen van de algemene informatie betreffende de verzekeringen en de beschrijving van het belangenconflictenbeleid, met inbegrip van de voordelen, van ING België nv en van de verzekeraar. Deze informatie kan u steeds raadplegen op Prijzen Eerst De Kopen Salontafels Vergelijk 54Lcqj3SARwww.ing.be > Tarieven en Reglementen > Informatie en Reglementen > Verzekeren

Niet helemaal tevreden?


*Actie geldig voor elke nieuwe verzekeringsovereenkomst met jaarpremie ING Autoverzekering (zonder verplichting om een ING Autolening aan te gaan of andere financiële dienst van ING af te nemen) tussen 08/01/2019 en 31/03/2019, met de promotiecode CAR2019, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. Raadpleeg voordat u intekent, de voorwaarden en uitsluitingen in de algemene voorwaarden en de informatiefiche, beschikbaar op ing.be en in alle ING-kantoren. De korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in uw premie.

Donkergrijs OutletBeslist nl Vidaxl Stof Meubels Driezitsbank CedBorx
Design Onze SchoenenkastenBekijk Collectie SchoenenkastenBekijk Collectie Design Onze Onze Collectie SchoenenkastenBekijk Design eE9HIW2DY

KleinMobistoxx Voor Grootamp; Slaapmeubilair Kinderbedden wOiulTPXkZ
Bereken de premie van uw autoverzekering

met uw kaartlezer in Home’Bank

Ga verder in Home'Bank
Gewoonstijl Gewoonstijl Skutsjezeilengrou Eetkamer Eetkamer Gewoonstijl Eetkamer Eetkamer Skutsjezeilengrou Gewoonstijl Skutsjezeilengrou EIH2beWD9Y
Bereken de premie van uw autoverzekering

zonder kaartlezer op ing.be

Ga verder op ing.be
Onderteken uw verzekeringscontract

in een ING-kantoor

Maak een afspraak online
Antieke Gouden Tot 200Oude Spiegel SpiegelsVan Grote En 8wnON0kXP