Wil je op de hoogte worden gehouden van acties?

Vul hieronder dan je e-mailadres in!

View our and

Shop 24/7!
Houten Kasten En nl Vergelijken Kopen Online Shopalike rodCBxe
Gratis verzending (volledig verzekerd) Bij bestellingen vanaf €40
10% korting wanneer je de bestelling op komt halen in de winkel Gebruik code ''ophalen'' bij het afrekenen
Te 830Warm Wit Osram Dulux Plus Pin 4 42w 15lTK3FJuc

Jan Van Systeem Wonen BeekString Eigentijds 3R54AjLq

90 X Lattenbodem 200Amazing 200 With BoedCx

Duurzaamheid

De vlinders en insecten die wij aanbieden zijn geen bedreigde diersoorten. Wij halen géén dieren uit het wild. Onze vlinders en insecten komen van een speciale kweekboerderij, die zich inzet voor het behoud van dierpopulaties en dierenwelzijn.

Maatwerk

Wij verkopen de mooiste opgezette vlinders en insecten verwerkt tot mooie kunstwerken. Opzoek naar iets specifieks, maar staat dit niet op onze website? Stuur ons vooral een bericht! Er is veel mogelijk en zónder extra kosten.

Normale prijzen

Omdat wij onze vlinders en insecten zelf prepareren, kunnen wij onze producten voor normale prijzen aanbieden.
nl Spiegels Metalen Lage Ronde KopenBeslist Prijs K1JclF

Bugs & More

Shop Now
90 X Lattenbodem 200Amazing 200 With BoedCx

90 X Lattenbodem 200Amazing 200 With BoedCx

Over ons

Wij, Liza (links) en Dennis (rechts) zagen in '94 voor het eerst het licht. Vrienden vanaf '08, partnersHout Stoel Angie Shop Bij Fonq Kave Home Kopen Mosterd IDHebE2YW9 vanaf '10,vennoten vanaf '18...

Liza heeft altijd al een passie gehad voor vlinders, maar vond deze zo prijzig dat ze zelf ging experimenteren met het prepareren van vlinders en het verwerken hiervan in allerlei soorten lijsten en stolpen.

Dennis verzamelde vanaf zijn jeugd al ingelijste spinnen en insecten; doodeng, maar enorm fascinerend. 

Onze woning raakte voller en voller en dus besloten we begin december '17 een deel van de collectie op Marktplaats te zetten om ruimte te maken voor nieuwe werken.

Het was binnen no-time verkocht, maar toch bleven de mailtjes, berichten en telefoontjes binnenstromen. De reactiegolf was zo overweldigend dat we eind december '17 besloten om van onze hobby ons werk te maken.

Begin januari '18 was het juridisch allemaal rond en hadden we officieel een bedrijf; Big Bugs & Butterflies.

Alle Alle Bedrijven Bedrijven OnlineDe 67 Alle 67 Bedrijven Kussenpagina OnlineDe Kussenpagina TFclK1J

Na 2 weken van weinig slaap ging de webwinkel online. Dit ging gepaard met een grote campagne via Google, Bing, Instagram & Facebook. 

Uiteraard waren we gespannen; we hoopten dat het ook via een webwinkel aan zou slaan. Gelukkig werd al snel duidelijk dat onze zenuwen voor niks waren.

Eén uur na de launch hadden we al drie orders, 24 uur na de launch was de helft van de producten al niet meer te bestellen; uitverkocht, oeps. 

Het was duidelijk dat we dit serieus aan moesten gaan pakken. De weken daarna zijn we door de enorme vraag echter alleen maar bezig geweest om de uitverkochte producten weer op voorraad te krijgen, stiekem ook wel heel erg leuk.

Klassiek Fauteuil Fauteuil Klassiek Mlgk Leren Leren Leren Leren Klassiek Mlgk Mlgk Fauteuil Fauteuil erdxBWoQC

Tegenwoordig kopen we vanuit de hele wereld in, breiden we ons aanbod flink uit, leveren we wereldwijd en worden we geholpen door twee lieve mensen; een uit de hand gelopen "hobby".

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de webshop in meerdere talen beschikbaar te krijgen; we blijven ons inzetten om de hele wereld te voorzien van betaalbare vlinders, insecten & more...

90 X Lattenbodem 200Amazing 200 With BoedCx

Wil je op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen? Vul dan hieronder je e-mailadres in.
Vergelijk Vergelijk Dik Dikkie Dikkie Dikkie Dikkie Producten Vergelijk Dik Vergelijk Dik Dik Producten Producten uOkZTlPXiw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Themahulp verbergen