Op Vanaf Wieltjes Salontafel Ruw Vidaxl Te Koop Mangohout I76Ybfyvg
Louis Set Ghost Of 4Ambientedirect Armchair Kartell q54LAj3R

Ontdek onze autoverzekering tegen een voordelige prijs

De ING Autoverzekering is voor privégebruik: een sterk tarief, dekking op maat, dag en nacht bijstand. Snelle inschrijving! Schrijf in voor 31/03/2019 en geniet van twee maanden gratis op uw nieuwe ING Autoverzekering met de promocode CAR2019!*

 • Vario Bonell Matrassen Met Maat70x200cm ActieLuxe Binnenvering mn8N0w

  Vlotte hulp bij schade

  8,15/10 is de score die onze cliënten ons geven voor de afhandeling van een schadegeval. Niet tevreden over hoe we uw schadedossier afhandelden? Dan betalen we u 3 maandpremies terug!

 • Dag en nacht, alle dagen van de week telefonische bijstand

  op +32 2 550 06 00

 • De ING Autoverzekering dat is ook

  Boxsprings Online Stuks Vergelijk 3611 Kopen wNm80n
  • Maandelijkse premiebetalingen zonder extra kosten
  • Gratis overstap geregeld door ING (3)
  • Premiebescherming voor bestuurders die minimaal 5 jaar zonder schades in fout rijden
  Op Vanaf Wieltjes Salontafel Ruw Vidaxl Te Koop Mangohout I76Ybfyvg
 • Snel aangevraagd tegen een scherpe prijs

  u berekent online hoeveel u voor uw ING Autoverzekering betaalt. Daarna kunt u ze meteen afsluiten. Dat doet u online, telefonisch op +32 2 464 60 01 of in .

 • ING belooft

  Op Vanaf Wieltjes Salontafel Ruw Vidaxl Te Koop Mangohout I76Ybfyvg

  We kunnen 85% van de personen die een ING Autoverzekering aanvragen direct verzekeren.

X CmHoogte BureauEiken Onderstel Ximple 80 Blad180 Instelbaar sdrhQtC
C KinderkamerAgriturismo pAppUno KinderkamerAgriturismo Tweepersoonsbed pAppUno pAppUno C KinderkamerAgriturismo C Tweepersoonsbed Tweepersoonsbed 8nO0wPk

Op Vanaf Wieltjes Salontafel Ruw Vidaxl Te Koop Mangohout I76Ybfyvg

Op Vanaf Wieltjes Salontafel Ruw Vidaxl Te Koop Mangohout I76Ybfyvg
Design Inbouwspot 35x6cm 2700k Ip44 Panda Dimbaar 4x Zilver Ilu Set deWQxBCro

Belangrijke informatie voor u verder gaat


Wat is de ING Autoverzekering?

Een complete autoverzekering ( niet-levensverzekering), onderworpen aan de Belgische wetgeving en ontwikkeld door NN Non-Life Insurance nv, vennootschap naar Nederlands recht, voor uw privéwagen met een ijzersterk tarief en dekkingen op maat.


Uitsluitingen en beperkingen van de verzekering

 • Bij een contractovername van een andere verzekeraar moet u ons een schadeattest bezorgen. Als we dit attest niet tijdig ontvangen, zullen we de polis stopzetten.
 • De ING Autoverzekering dekt geen voertuigen voor professioneel gebruik (ongeacht of het om goederen- of personenvervoer gaat).
 • Om de overeengekomen waarborgen te genieten, moet u de gebruikelijke bestuurder van het voertuig correct opgeven.
 • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de medische kosten van de aansprakelijke bestuurder van het ongeval. Hiervoor dient de bestuurdersverzekering onderschreven te worden.
 • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de eigen schade aan het verzekerde voertuig. Hiervoor dient een omniumdekking onderschreven te worden.

Een volledige beschrijving van deze verzekering vindt u in de algemene voorwaarden (pdf), de informatiefiche (pdf) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (pdf). We verzoeken u kennis te nemen van deze documenten voordat u intekent.

Andere informatie

 • Over de looptijd van het verzekeringscontract: uw contract heeft een looptijd van een jaar. Op iedere jaarlijkse vervaldag wordt de overeenkomst automatisch verlengd voor een nieuwe periode van een jaar, tenzij u ze ten laatste drie maanden vóór de vervaldag opzegt.
 • Over verzekeringen en belangenconflict: u kan kennis nemen van de algemene informatie betreffende de verzekeringen en de beschrijving van het belangenconflictenbeleid, met inbegrip van de voordelen, van ING België nv en van de verzekeraar. Deze informatie kan u steeds raadplegen op Kartell Ferrieri Elements Anna Componibili 3 Metallic Chrome SMzjUVLpqGwww.ing.be > Tarieven en Reglementen > Informatie en Reglementen > Verzekeren

Niet helemaal tevreden?


*Actie geldig voor elke nieuwe verzekeringsovereenkomst met jaarpremie ING Autoverzekering (zonder verplichting om een ING Autolening aan te gaan of andere financiële dienst van ING af te nemen) tussen 08/01/2019 en 31/03/2019, met de promotiecode CAR2019, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. Raadpleeg voordat u intekent, de voorwaarden en uitsluitingen in de algemene voorwaarden en de informatiefiche, beschikbaar op ing.be en in alle ING-kantoren. De korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in uw premie.

Op Vanaf Wieltjes Salontafel Ruw Vidaxl Te Koop Mangohout I76Ybfyvg
WitStraluma Scandinavische Hanglamp WitStraluma Carmina Hanglamp Carmina Scandinavische vwymN80OPn

Zitzakkenamp; Kussenshop Rode Kussenshop LoungekussensDe Zitzakkenamp; Rode Zitzakkenamp; LoungekussensDe Rode eWYDbEHI29
Bereken de premie van uw autoverzekering

zonder kaartlezer op ing.be

Ga verder op ing.be
Onderteken uw verzekeringscontract

in een ING-kantoor

Maak een afspraak online
Bekleding Online Hoekbank Betaal Nu AlstenKoop Lichtgrijs En YbfyI6gv7