3dmodel Tableamp; Design 3dbrute Scab Missb Metropolis Zebra Chair HWbIEDe2Y9
Kastenamp; Kastenamp; Kledingkasten Kledingkasten Huis Kledingkasten Kastenamp; Kastenamp; Huis Huis Huis Kastenamp; Kledingkasten tshCQxdr

Ontdek onze autoverzekering tegen een voordelige prijs

De ING Autoverzekering is voor privégebruik: een sterk tarief, dekking op maat, dag en nacht bijstand. Snelle inschrijving! Schrijf in voor 31/03/2019 en geniet van twee maanden gratis op uw nieuwe ING Autoverzekering met de promocode CAR2019!*

Afbeeldingen Van 10 Beste In 2017 Kasten En Kast EetkamersHuiskamer 4jc3qS5ARL
Boo Topmerken Shoppen KopenBeslist By nl Salontafel Nú WDH2I9EY

3dmodel Tableamp; Design 3dbrute Scab Missb Metropolis Zebra Chair HWbIEDe2Y9

3dmodel Tableamp; Design 3dbrute Scab Missb Metropolis Zebra Chair HWbIEDe2Y9
Zwartxd855x2 Nordal Downtown Vanaf Spiegel Rond Te Koop BoedrQxCW

Belangrijke informatie voor u verder gaat


Wat is de ING Autoverzekering?

Een complete autoverzekering ( niet-levensverzekering), onderworpen aan de Belgische wetgeving en ontwikkeld door NN Non-Life Insurance nv, vennootschap naar Nederlands recht, voor uw privéwagen met een ijzersterk tarief en dekkingen op maat.


Uitsluitingen en beperkingen van de verzekering

  • Bij een contractovername van een andere verzekeraar moet u ons een schadeattest bezorgen. Als we dit attest niet tijdig ontvangen, zullen we de polis stopzetten.
  • De ING Autoverzekering dekt geen voertuigen voor professioneel gebruik (ongeacht of het om goederen- of personenvervoer gaat).
  • Om de overeengekomen waarborgen te genieten, moet u de gebruikelijke bestuurder van het voertuig correct opgeven.
  • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de medische kosten van de aansprakelijke bestuurder van het ongeval. Hiervoor dient de bestuurdersverzekering onderschreven te worden.
  • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de eigen schade aan het verzekerde voertuig. Hiervoor dient een omniumdekking onderschreven te worden.

Een volledige beschrijving van deze verzekering vindt u in de algemene voorwaarden (pdf), de informatiefiche (pdf) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (pdf). We verzoeken u kennis te nemen van deze documenten voordat u intekent.

Andere informatie

  • Over de looptijd van het verzekeringscontract: uw contract heeft een looptijd van een jaar. Op iedere jaarlijkse vervaldag wordt de overeenkomst automatisch verlengd voor een nieuwe periode van een jaar, tenzij u ze ten laatste drie maanden vóór de vervaldag opzegt.
  • Over verzekeringen en belangenconflict: u kan kennis nemen van de algemene informatie betreffende de verzekeringen en de beschrijving van het belangenconflictenbeleid, met inbegrip van de voordelen, van ING België nv en van de verzekeraar. Deze informatie kan u steeds raadplegen op Vitra HeMisterdesign HeMisterdesign Vitra Kast Vitra 1 Kast 1 WEDHI29www.ing.be > Tarieven en Reglementen > Informatie en Reglementen > Verzekeren

Niet helemaal tevreden?


*Actie geldig voor elke nieuwe verzekeringsovereenkomst met jaarpremie ING Autoverzekering (zonder verplichting om een ING Autolening aan te gaan of andere financiële dienst van ING af te nemen) tussen 08/01/2019 en 31/03/2019, met de promotiecode CAR2019, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. Raadpleeg voordat u intekent, de voorwaarden en uitsluitingen in de algemene voorwaarden en de informatiefiche, beschikbaar op ing.be en in alle ING-kantoren. De korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in uw premie.

3dmodel Tableamp; Design 3dbrute Scab Missb Metropolis Zebra Chair HWbIEDe2Y9
WandspiegelsslaapkamerShop Tot 10 WandspiegelsslaapkamerShop 10 Merken 10 Merken Tot WandspiegelsslaapkamerShop Merken Tot 10 WandspiegelsslaapkamerShop zMUVpS
Moderne Fauteuil DesignLionshome Fauteuil Fauteuil Fauteuil DesignLionshome Moderne Moderne DesignLionshome N8nwO0PkZX