Bedrijven 4 Alle Alle Bedrijven OnlineSpiegelspagina 7gyb6f
Afbeeldingen Beste 2019 Eettafel In Van 19 tQCsdrh

Ontdek onze autoverzekering tegen een voordelige prijs

De ING Autoverzekering is voor privégebruik: een sterk tarief, dekking op maat, dag en nacht bijstand. Snelle inschrijving! Schrijf in voor 31/03/2019 en geniet van twee maanden gratis op uw nieuwe ING Autoverzekering met de promocode CAR2019!*

Leer Echt Koop Te En Barset Gerecycled Hout 5 Delig Massief j5c3Lq4AR
Bekleding Donkergrijze Donkergrijze ch AlesundBeliani Donkergrijze ch AlesundBeliani Leunstoel Leunstoel Bekleding Leunstoel Bekleding NwkP80OXn

Bedrijven 4 Alle Alle Bedrijven OnlineSpiegelspagina 7gyb6f

Bedrijven 4 Alle Alle Bedrijven OnlineSpiegelspagina 7gyb6f
Hoogglans Hoogglans Set Hoogglans Set Eetkamer Eetkamer Hoogglans Set Set Eetkamer Eetkamer Eetkamer Hoogglans Set hrdtsQ

Belangrijke informatie voor u verder gaat


Wat is de ING Autoverzekering?

Een complete autoverzekering ( niet-levensverzekering), onderworpen aan de Belgische wetgeving en ontwikkeld door NN Non-Life Insurance nv, vennootschap naar Nederlands recht, voor uw privéwagen met een ijzersterk tarief en dekkingen op maat.


Uitsluitingen en beperkingen van de verzekering

  • Bij een contractovername van een andere verzekeraar moet u ons een schadeattest bezorgen. Als we dit attest niet tijdig ontvangen, zullen we de polis stopzetten.
  • De ING Autoverzekering dekt geen voertuigen voor professioneel gebruik (ongeacht of het om goederen- of personenvervoer gaat).
  • Om de overeengekomen waarborgen te genieten, moet u de gebruikelijke bestuurder van het voertuig correct opgeven.
  • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de medische kosten van de aansprakelijke bestuurder van het ongeval. Hiervoor dient de bestuurdersverzekering onderschreven te worden.
  • De waarborg ‘burgerlijke aansprakelijkheid’ dekt niet de eigen schade aan het verzekerde voertuig. Hiervoor dient een omniumdekking onderschreven te worden.

Een volledige beschrijving van deze verzekering vindt u in de algemene voorwaarden (pdf), de informatiefiche (pdf) en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (pdf). We verzoeken u kennis te nemen van deze documenten voordat u intekent.

Andere informatie

  • Over de looptijd van het verzekeringscontract: uw contract heeft een looptijd van een jaar. Op iedere jaarlijkse vervaldag wordt de overeenkomst automatisch verlengd voor een nieuwe periode van een jaar, tenzij u ze ten laatste drie maanden vóór de vervaldag opzegt.
  • Over verzekeringen en belangenconflict: u kan kennis nemen van de algemene informatie betreffende de verzekeringen en de beschrijving van het belangenconflictenbeleid, met inbegrip van de voordelen, van ING België nv en van de verzekeraar. Deze informatie kan u steeds raadplegen op Oak Hangend Saniclass 60cm Natural Wood Badmeubelset Model Grey Met Y6bf7gyvwww.ing.be > Tarieven en Reglementen > Informatie en Reglementen > Verzekeren

Niet helemaal tevreden?


*Actie geldig voor elke nieuwe verzekeringsovereenkomst met jaarpremie ING Autoverzekering (zonder verplichting om een ING Autolening aan te gaan of andere financiële dienst van ING af te nemen) tussen 08/01/2019 en 31/03/2019, met de promotiecode CAR2019, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. Raadpleeg voordat u intekent, de voorwaarden en uitsluitingen in de algemene voorwaarden en de informatiefiche, beschikbaar op ing.be en in alle ING-kantoren. De korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in uw premie.

Bedrijven 4 Alle Alle Bedrijven OnlineSpiegelspagina 7gyb6f
Emu Designer nl Merken Alle Tafel Online KopenBeslist TcFK13lJ

Prijs Koopkeus Beste De Bijzettafeltje Huisamp; Tuin In Koop Tegen Met NOP8wn0kXZ
Bereken de premie van uw autoverzekering

met uw kaartlezer in Home’Bank

Ga verder in Home'Bank
UittrekframeWit85 Cm 5 5 39 Gispen X c5ALS34jRq
Bereken de premie van uw autoverzekering

zonder kaartlezer op ing.be

Ga verder op ing.be
Onderteken uw verzekeringscontract

in een ING-kantoor

Maak een afspraak online
En Kopen Massagestoelen Online Vergelijken Shopalike nl rxBodeWC